homewie zijn wijinformatieprojectencontact

Na 26 jaar in de "grote bouw" gewerkt te hebben en enigszins gefrustreerd geraakt te zijn over de aftakeling van het beroep ben ik op m'n 44ste verjaardag naar de kamer van koophandel gestapt en heb me in laten schrijven als bouwbedrijf G.M. de Peijper. De 1e stap was gezet! Drie weken later had ik m'n eerste opdrachtgever en begon de "olievlekwerking". Vanwege de goede mond op mond reclame was de ordeportefeuille in rap tempo goed gevuld. Na diverse grote projecten, o.a. 16 garageboxen, bungalow en 4 luxe vakantiebungalows (alle i.s.m. collega) werd besloten de officiële papieren te behalen voor aannemer. Naast de zeer drukke werkzaamheden werd deze droom in 2003 eindelijk waarheid. De naamsverandering werd een feit en ook het huidige logo zag het levenslicht.

Onze hoofd-aktiviteiten bestaan uit: timmer-, metsel- en tegelwerk. Daarnaast voeren we allerhande klein kluswerk uit op het gebied van bestrating, stortwerk, stucwerk, waterleidingen en elektra.

Onze grote kracht bestaat vooral uit een strakke planning en daardoor een korte tot zeer korte bouwtijd. Dit komt vooral vanwege dat we alle aspecten van het bouwen zelf beheersen.

Ons werkmotto:
Een dag niet gewerkt is een dag niet gelachen!
Ik wil gaan bouwen! Wat? Waar? Hoe? Wie?...
Ger de Peijper (02-04-1955)
Getrouwd met Henny
Vroeger karateman
Gedreven triatleet
Vakman van de oude stempel


Home | Wie zijn wij | Informatie | Projecten | Contact
Copyright © 2007-2023 Aannemersbedrijf G.M. de Peijper